familie

familie→familiefeest quintelier 2008

De organisatie

Het was jaren geleden, iedereen dacht er wel eens aan, maar niemand kreeg het gelanceerd... het familiefeest van de familie Quintelier. Tot plots... jawel, daar waren de uitnodigingen...
Tot mijn spijt kan ik hier niet vermelden wie er uiteindelijk voor de organisatie gezorgd heeft, die informatie heb ik niet.
Laat het me weten, en we zorgen voor aanpassing van deze tekst.
Enkel weet ik wie voor de sponsering gezorgd heeft: Tante Maria. Waarvoor onze dank, ik denk wel dat ik mag zeggen uit naam van gans de familie. Maar ik dank hier dus ook de organisatoren, het gastgezin nonkel Adolf en Tante Francine, en zij die ervoor gezorgd hebben dat de dag zelf vlot verliep.
Zonder hen kon dit niet lukken. Een perfecte organisatie trouwens.

Het feest

Ik denk niet dat ik veel kan toevoegen aan de speeches, die niet ten onrechte opmerkte dat het toch aangenaam was dat men eens op andere gelegenheden kon samenkomen dan bij het afscheid nemen van dierbaren.
De herinneringen aan vroeger waren voor iedereen herkenbaar.
Indien iemand de teksten van de speeches zou bezorgen, wil ik deze zeker graag hier opnemen.
Uiteindelijk kan ik enkel zeggen dat deze familiesamenkomst zeker voor herhaling vatbaar is.
Het zijn deze gelegenheden die toch bewijzen dat de familie Quintelier een band heeft, en de kunst om te genieten van een goede maaltijd en een frisse pint niet vergeten is.

Familiestamboom

Graag had ik ook een oproep gedaan om de familiestamboom, die hier op de website staat te controleren, en indien er fouten op staan, dit zeker te melden. Ook de informatie over de nieuwe generaties kan hier opgenomen worden. Stuur zo veel mogelijk informatie door, en ik zorg voor de aanpassingen/toevoegingen.

Fotos

Een bijeenkomst zoals deze is niet volledig zonder fotos natuurlijk. Sinds de digitale fotografie heb ik de gewoonte (te) veel fotos te nemen, en ik kan moeilijk selecteren achteraf. Daarom heb ik zo goed als alle fotos hier gezet, in de hoop dat iedereen zichzelf nog eens terugvind.

  • familiefeest quintelier 2008 → aankomst
  • familiefeest quintelier 2008 → aan tafel
  • familiefeest quintelier 2008 → bloemen
  • familiefeest quintelier 2008 → partytime
  • familiefeest quintelier 2008 → nagenieten
  • familiefeest quintelier 2008 → diverse fotos
  • familiefeest quintelier 2008 → de familie
  • familiefeest quintelier 2008 → herinneringen

  • © Marcel Quintelier.